La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

CASAL D'ESTIU 

 

Benvolgudes famílies, ja comencem a tancar el procés de les PRE-INSCRIPCIONS AL CASAL 2019.

KUKSOOLWON posa en marxa un CASAL D´ESTIU per una setmana, en concret del 25 al 28 de Juny. Està dissenyat especialment per a alumnes practicants de KUKSOOLWON però també el tenim obert per germans/es i amics i amigues que vulguin tenir una experiència diferent.

Com sempre KUKSOOL s'ha regit pels seus valors tradicionals, per tant el contingut i activitats seran diferents dels típics multi esports. Amb una vocació i entorn d'aprendre, tenir noves experiències i sensacions al mateix temps de divertir-se els nens/es s'endinsaran al món de les emocions a través de l'art marcial i d´altres activitats.

Faran cultura, pintura, audiovisuals, llengua, practica, tir amb arc (DINS del PREU S´INCLOU L´ARC) i com no amb les sortides. Cada dia faran activitat física/esportiva marcial, tècniques artístiques com escriptura i pintura coreana, audiovisuals, etc., una sorprenent aventura plena d'emocions, educació i diversió.

Per a més info adreceu-vos a info@kuksoolwon.es al 635589390 o passeu per la nostra escola central al carrer Laurea Miro, 55 de Sant Feliu de Llobregat.

 

 

 

Directiva de cookies

Este sitio utiliza cookies para el almacenamiento de información en su equipo.

¿Lo acepta?